Coronaproof

UPDATE WERKING WERKING MEISJESSCOUTS LICHTERVELDE

Beste ouders en leden

Vorige week kwam er het goede nieuws dat ALLE takken terug naar de scouts mochten komen.
Dit gaat wel gepaard met een aantal nieuwe maatregelen.

Vanaf februari geldt de regel dat er in bubbels van 10 wordt gewerkt, dit exclusief leiding.
Ook wordt er van jullie gevraagd slechts één hobby per week te kiezen. We hopen zo op een veilige manier aan scouting te kunnen doen.
Alle andere voorzorgsmaatregelen blijven natuurlijk nog steeds van tel, wie ziek is blijft thuis.
Wij kijken er alvast naar uit om allen samen, maar toch een beetje apart, terug aan scouting te kunnen doen.

Ben je benieuwd wat jullie leiding weer voor jullie in petto heeft voor de komende weken?
De maandprogramma's zijn vanaf nu weer online te bekijken, dus neem zeker een kijkje.

Bij onzekerheden kan u altijd de site van Scouts en Gidsen Vlaanderen raadplegen: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/corona of kan u de leiding contacteren.