Maandprogramma

UPDATE WERKING WERKING MEISJESSCOUTS LICHTERVELDE

Liefste leden en beste ouders 

Zoals jullie allemaal wel weten, liggen de scoutsactiviteiten momenteel al twee weken stil voor alle leeftijden. Gezien de nog steeds aanwezige impact van het covid-19 virus, hebben we bijgevolg met de volledige leidingsploeg besloten om deze periode jammergenoeg te verlengen voor onbepaalde duur. 

Bijkomend hebben we even ook de tijd genomen om de huidige online activiteiten te evalueren. Hierbij hebben we gemerkt dat er momenteel niet veel respons is. Ook is de stap via Facebook misschien vaak te groot, waardoor het voor ons moeilijk is om op deze manier een groot aantal leden te bereiken. Natuurlijk vinden we dit heel erg jammer, waardoor we beslist hebben om het vanaf nu iets anders aan te pakken. SPANNEND!  

Concreet zullen de activiteiten vanaf nu per tak georganiseerd worden. Alle kindjes zullen dus via de takleiding (per e-mail, per post...) bereikt worden over alternatieve scoutsactiviteiten. We hopen dat we zo meer scoutsleden aan het spelen krijgen op zaterdag om zo een beter alternatief te voorzien voor de échte scoutsactiviteiten. Hou dus zeker jullie e-mail in de gaten voor meer nieuws hierrond! 

Graag willen we ook nog eens zeggen dat we jullie allemaal enorm hard missen! Vanaf het dus weer mogelijk en gepast lijkt om leuke scoutsactiviteiten te organiseren in het écht, dan horen jullie dit dus zeker van ons. 

Hou het allemaal veilig, gezond en speels! 

Liefs, de leidingsploeg