Inschrijven scoutsjaar 2020-2021

Alle meisjes vanaf het eerste leerjaar (of die 6 jaar zijn) zijn welkom bij Meisjesscouts Lichtervelde. Elke zaterdag is er een activiteit aan ons lokaal (Processieweg 19A, Lichtervelde). Deze gaat door van 14u tot 16:30. Voor de oudste takken is dit een halfuurtje langer (gidsen en jins). 

Check zeker het maandprogramma op deze site! 

Elke scout is trots op zijn haar uniform. Daarom vinden wij het ook zeer belangrijk dat al onze leden elke zaterdag in PERFECT uniform zijn! 
Zie tablad 'Uniform'.

We vragen 35 euro per jaar om uw dochter in te schrijven, waarvan het grootste deel naar Scouts en Gidsen Vlaanderen gaat voor verzekeringen. 

We weten dat de prijs van een jaar scouting voor uw kind(eren) een belangrijke hap uit uw gezinsbudget kan zijn. We denken aan het jaarlijkse lidgeld, maar ook de weekends en kampen of activiteiten op verplaatsing. We vinden dat dit voor niemand een reden mag zijn om thuis te blijven! We doen met onze leidingsploeg ons uiterste best om de kosten voor iedereen zo laag mogelijk te houden. Als voor iemand de kosten toch te hoog zijn, dan doen we ons best om hiervoor extra oplossingen te zoeken. Heb je hierover vragen spreek dan gerust de leiding van uw dochter aan.  We gaan altijd vertrouwelijk om met informatie. 

Ben je een nieuw lid? Ga naar tablad 'Nieuw lid'.
Ben je reeds lid? Ga naar tablad 'Reeds lid'.