BREAKING: Update werking Meisjesscouts Lichtervelde

Gezien de massale toename van de coronacijfers in België, hebben we als leidingsploeg ook zelf even de tijd genomen om onze werking te evalueren. Wekelijks komen er heel wat kinderen en jongeren naar onze scouts. Als scoutsgroep nemen we een cruciale rol in in de maatschappij. Ook wij kunnen ons steen bijdragen om de COVID-19 pandemie in te dijken. 

Gezien we graag onze verantwoordelijkheid opnemen en we een ultieme beslissing van bovenaf niet willen afwachten, willen we jullie graag meedelen dat we zelf als scouts beslist hebben om de scoutsactiviteiten voorlopig 2 weken on hold te zetten. Voorlopig staat de eerst volgende actiiteit dus gepland op zaterdag 14 november 

Natuurlijk willen we als scouts wel nog steeds jullie wekelijkse uitlaatklep voorzien en moedigen we buitenspelen meer dan ooit aan. Daarom schakelen we, net zoals in de lockdown periode in maart, opnieuw over naar een wekelijkse online activiteit via onze Facebook-pagina: Meisjesscouts Lichtervelde. Afspraak zaterdag om 14u in perfect uniform!

Wij hopen in ieder geval dat we snel weer scouteske zaterdagnamiddagen vol zorgeloos plezier kunnen organiseren voor ieder van ons. 

Stay safe en hou jullie gezond!

Een stevige scoutselleboog 

Leiding Meisjesscouts Lichtervelde